In memory of Whitney.

Jeg bliver nødt til at dedikere et indlæg til den smukke og nu desværre afdøde Whitney Houston. Hun var virkelig en fantastisk sanger, og fortjener alt ros i verden. Hun døde kl. 5 i nat af stadig uvisse årsager, men man regner ikke med noget kriminelt. Hun havde lige holdt en fest pga. Grammy Awards'ne som er igang derovre, og blev klokken 5 fundet livløs på hendes hotelværelse.
Jeg har altid elsket Whitney Houston, og hun har altid været i baggrunden til de bedste aftener i mit liv. Der er en lille festival kaldet Kløften i Haderslev, og Kløften 2010 var de bedste 3 dage i mit liv, til trods for alt det lort jeg fik lavet. Jeg husker ikke så meget, men jeg husker at jeg gik pisse fuld på gaden med min bedste ven, Thomas og skrålede "I Wanna Dance with Somebody", og jeg kan huske hvor sure vi var over at hun ikke kom og spillede til Kløften selvom det ville være fuldstændig urealistisk.
Jeg husker også min søsters 20års fødselsdag, hvor Thomas, min kusine, min søster og jeg, sad på gulvet lige foran hendes stereoanlæg og pendlede imellem "I Wanna Dance with Somebody" og "I Will Always Love You" imens vi sendte en Rom og cola rundt, hvor vi alle tog en slurk.
Vi siger i dag farvel til en fantastisk kvinde, hvis stemme var fuldstændig uovertruffen. Hun havde haft meget modstand til sidst, specielt med stoffer. Hendes stemme var slet ikke som den havde været, men hun har også været igennem så meget.
Jeg håber virkelig samtlige tv-kanaler sender hendes film "The Bodyguard" og jeg vil råde alle de, der ikke har set den, til at se den. Den er fuldstændig fantastisk, og man kan ikke andet end at elske den, og ikke mindst hende.

Hvil i fred, Whitney!                      

12 kommentarer:

Thomas sagde ...

SO TRUE!):

Kathrine Johansen sagde ...

Så godt :-) // http://kathrinejohansen.blogspot.com/

Jonas sagde ...

Hej!

Super fed blog du har, og interessant indhold. Vil du ikke være sød, at tage et kig forbi min blog, og se mit nyeste indlæg 'Min Historie'? Jeg er desperat efter hjælp, og håber på den lige pludselig bliver opdaget af en der har de svar jeg har brug for. Så vil du ikke være sød at læse det, dele den med dine venner og veninder, på facebook, eller endda din blog? Jeg ved godt det er skide uhøffeligt at skrive, men jeg har bare brug for det.

Kys,
Jonas
www.justaboy.dk

Sara Selfoss sagde ...

Hejsa, jeg har modtaget en blogaward og giver jeg den videre til dig :-)

Emilie Felletoft sagde ...

R.I.P Amerikas største stemme..
Vi kunne evt. blive faste læsere af hinandens blog.
Din blog er vild fed og inspirerende!:-)
Emilie
xoxoxo

felletoft.blogspot.com

Kristina sagde ...

vildt fed blog! Jeg så lige at du var fast læser af min gamle blog kristinaogmelaniesverden.blogspot.com så tænkte på, at det kunne være fedt hvis du fulgt min nye blog http://shinetheworldupforme.blogspot.com/

Knus Kristina

Nynne Surel sagde ...

skøn blog du har dig(:
er fast læser, håber at du også vil blive fast læser hos mig?(:
nsurel.blogspot.com

kyss

Amalie Tandrup Hoelgaard sagde ...

super fed blog!
jeg har en give away igang på min blog, jeg håber du vil tjekke den ud! http://amaliehoelgaard.blogspot.com/p/give-away-igang.html

Anonym sagde ...

Fin blog du har! håber du vil kigge forbi min blog og evt blive fast læser via bloglovin eller GFC, hvis det falder i din smag :) så bliver jeg også hos dig.

Tobias sagde ...

Vise ord!! Det er så trist... Men hvor er det sødt at du har dedikeret et indlæg til hende!!
xx Tobias
http://tobias-in-fashionland.blogspot.com/

Tobias sagde ...

Vise ord!! Det er så trist... Men hvor er det sødt at du har dedikeret et indlæg til hende!!
xx Tobias
http://tobias-in-fashionland.blogspot.com/

Malene Del Prado Olesen sagde ...

Hey jeg tænkte på om du vil følge min blog, så følger jeg din tilbae? Forresten sød blog. :)

http://justadelprado.blogspot.com/