VERSACE FOR H&M

Glæder mig så meget til den 17. hvor Versace collectionen kommer ud, i H&M. Man kan vinde et tørklæde fra Versace, hvis man laver en collage, ligesom her. Gå ind på H&M's facebookside for at være med, lige HER!

Versace, black and gold


I kan se tingene jeg har brugt, og detaljer, hvis I trykker på billedet. - og I må hellere end gerne like det!

9 kommentarer:

Thomas sagde ...

Det er da lidt træls med det hår, men ellers er det super nice. ; D
Tænkte om vi ikke skulle tage en tur til Århus, den dag det kommer i butikkerne. :)

Christina sagde ...

Efter du har skiftet fra freaking heels, til det der rj-dspc, har det været meget svært og forvirende at følge dig):
Jeg følger med bloglovin, men for sjældent at vide hvornår der er et nyt indlæg. ellers en rigtig dejlig blog, håber det bliver bedre.

Christina:-)

Thomas sagde ...

Det er rigtigt rikke!.....):
Ifølge bloglovin er det sidsste indlæg du lavede NEW SALE. Og hvis man så går ned i bunden af oversigten over indlægs kommer det der fra Johannes fødselsdag.

Rikke J sagde ...

Det må i undskylde, men jeg har også et ret stort had til blohlovin, men jeg skal se om jeg kan ordne det, når jeg kommer til en computer :) sidder ligenu med min iPhone

Anonym sagde ...

Hej Rikke. Jeg elsker ideen om du gerne vil have sølv hår, så jeg ville bare gerne vide hvor du har købt din silver shampoo, og hvor lang til man skal bruge den for at få resultater? Og hvis du har andet at sige om den? :-)

Rikke J sagde ...

Tusind tak for det! Jeg har købt den et eller andet sted i tyskland, men den kan sagtens findes ved de fleste frisører. Jeg har den der ser sådan her ud: http://www.e-voks.dk/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/o/loreal-serie-expert-silver-shampoo.jpg
Du skal have blond hår for at det virker, og det kræver rigtig meget shampoo, og rigtig meget tid. Jeg har haft den rigtige farve, men med det samme jeg begyndte på normal shampoo igen, så gik det væk.. Så bliv ved med at brug den! Det er også godt at bruge hårkur/conditioner bagefter, da dit hår bliver virkelig.. alt andet end blødt af silver shampoo. Jeg bruger Tressemé, til farvet hår.

Håber det hjalp! :)

Anonym sagde ...

Laver du ikke snaet et DIY, eller outfit indlæg? Elsker nemlig at hente inspiration:)

Christina S sagde ...

DIY julekugler fra fakta<3

Rikke J sagde ...

Hahahah, nej.. Skal nok se om jeg kan finde på noget, anonym :)