#5 OUTFIT: Always classy, never trashy, just a little nasty

Klik på billederne for at forstørreBluse genbrug - hofteholdere chance - strømper H&M - sko deichmann - shorts H&M

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fuck det ser fedt ud! :-)

Ditte sagde ...

Wauw! Sådan lidt Taylor Momsen agtig... I Like it! :)

Tak for din kommentar på min blog. Jeg er fast læser af din nu ;)

/Ditte

Rikke J sagde ...

Tusind tak begge to! Jeg elsker også Taylor momsen, og i lige måde!

christine sagde ...

hej rikke. håber du vil hjælpe mig og svare på mine spørgsmål. lige nu i skolen har vi projekt, og mit emne er homoseksualitet og andre anderledes seksualiteter. hvordan er din holdning til homoseksualitet, og alle de fordomme som er forbundet med det. håber du vil svare. ps. elsker dine støvler og hofteholder:)

christine sagde ...

glemte lige at spørge om du evt. kender nogle homoseksuelle eller lesbiske, som måske ville svare på nogle spørgsmål? hvis du gør vil du så ikke give mig deres face?xD

Rikke J sagde ...

Selvfølgelig vil jeg det :) Jeg kender ret mange homo- og biseksuelle, men jeg ved at de ikke vil bryde sig om at jeg sætter deres face herind, så du kan få 2 formsprings..
Nicole, der er bi: http://www.formspring.me/GiSPi
Og Frederik der er homoseksuel: http://www.formspring.me/FrederikLund
Jeg kender de fleste fra diverse Lady Gaga-grupper på facebook, så du kan måske finde nogle der også, de er ret flinke! :) Jeg har absolut intet imod homoseksuelle på nogen måde, faktisk direkte omvendt. Jeg ser ret meget op til de fleste, f.eks. Lady Gaga som er biseksuel, og de fleste designere som jeg elsker er også homoseksuelle. Jeg tror at det er fordi deres meninger og stil er så syg og anderledes, og det elsker jeg. Der findes selvfølgelig også alle de der minder om Gustav, og Patrick fra diverse realityshows, som jeg på en måde synes er så søde, men andre gange kan de også bare gå hen og blive for meget, men sådan er det jo med så mange andre mennesker også. Jeg tror de fleste drenge har meget imod homoseksuelle, fordi hvis det er en pige, så ved de at de ikke kan komme i buksen på hende(og så er hun jo også bare klam), og hvis det er en dreng, så er de bange for at han kommer i buksen på dem, hvilket jeg synes er så latterligt. De fleste drenge går i så frygteligt tøj, og ser så klamme ud, at de har absolut intet at frygte.
Håber det var svar nok :)

christine sagde ...

tak:)

Ane sagde ...

Ej hvor er de hofteholdere nice! Følger dig nu fast ;-)

Www.Anetothechris.blogspot.com

Rikke J sagde ...

Tusind tak! :)